Solucions avançades

A més a més de les solucions integrades a la nostra resposta com a servei de prevenció, tenim coneixement i experiència per donar suport a les organitzacions en tots els seus reptes vinculats a la salut i el benestar laboral.

A nivell global, col·laborem en la implantació de normes certificables en seguretat i salut (ISO 45001) i models d'empresa saludable.

Des de l'àmbit de la seguretat, donem suport per a la integració de la prevenció en entorns i sectors de complexitat especial: construcció, risc químic, ATEX.
 

Pel que fa a l'ambient físic, assessorem les organitzacions en la implantació de millores en l'entorn laboral, incidint en l'anàlisi i el control dels riscos físics, químics, biològics o ergonòmics.
 

A nivell psicosocial, proposem iniciatives per abordar els riscos psicosocials i millorar la salut mental de les persones. En aquest mateix àmbit, tenim una metodologia pròpia per impulsar la construcció d'entorns laborals òptims, productius i saludables. Aquest enfocament permet abordar de manera proactiva problemàtiques com la gestió de l'absentisme.
 

Des de la perspectiva de la vigilància de la salut, aportem serveis de valor afegit com proves complementàries, gestió avançada de dades de salut, programes de promoció d’hàbits saludables i la instal·lació d’espais cardioprotegits.

Logo brand

.   .